PONOVNO NAGRAĐENI. PREDSTAVA DEKORATER NAGRAĐENA JE NAGRADOM SREBRNI ZUB! 2023.

Publika je odlučila! Zlatni Zub 2015. dodijeljen je predstavi "Ljubav na prvi pogled" Kazalista Lectirum ,a Srebrni Zub - predstavi "Sladoled" Teatar Gavran! Vidimo se druge godine. Ljubav na prvi pogled, Fadila Hadžića, u kojoj glume Matija Prskalo i Zijad Gračić. Režija: Zoran Mužić.

 

Prva nagrada Kseniji Pajić i monodrami: Shirley Valentine, 2017. na prestižnom festivalu Novaljski trijar. Sjajan tekst Willia Russella Ksenija Pajić prezentira sa snažnom emocijom rezignirane žene kojoj se dogodi neočekivani životni preokret.

 

Nagrada V. Bobijevih dana, 2016. godine, Matiji Prskalo za ulogu Fanny u predstavi: U zajedničkom stanu, Neila Simona. Bobijeva nagrada za najbolju žensku ulogu. Predstavu je režirao Zoran Mužić, a glume : Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

 

NOVA NAGRADA!!!

Odlukom publike na VI. Festivalu glumca u Konjicu ( 2019. godina),Goran Grgić proglašen je NAJBOLJIM GLUMCEM, za ulogu Valtera Jadnička, u predstavi Dekorater, Donalda Churchilla. Predstavu je režirala Nina Klefln.

 

NOVA NAGRADA

Na VIII.  Bobijevim danima smijeha nagrađena je KSENIJA PAJIĆ kao najbolja glumica Festvala za ulogu Maše u predstavi: Dekorater, Donalda Churchilla, u režiji Nine Kleflin  i ulogu Akuline Ivanovne u predstavi :Malograđani, Maksima Gorkoga, u režiji Paola Magellia.

PONOVNO NAGRAĐENI

Goran Grgić dobio je nagradu Kate Novaljke, kao najbolji glumac Novaljskog trijara, za ulogu Valtera Jadnička u predstavi Dekorater, Donalda Churchilla, u režiji Nine Kleflin.

PONOVNO NAGRAĐENI

Goran Grgić nagrađen je nagradom Fabijan Šovagović kao najbolji glumac Festivala glumca u Vinkovcima, za ulogu Valtera Jadnička u predstavi: Dekorater, Kazališta Lectirum.

 

PONOVNO NAGRAĐENI

PERO JURIČIĆ DOBIO JE NAGRDU KAO NAJBOLJI GLUMAC FESTIVALA  GLUMCA U KONJICU ZA ULOGU JURICE U PREDSTAVI: Ne daj se, Njofra! 17.6.2022. Tekst predstave: Milan Grgić, režija: Zoran Mužić, glume: Ksenija Pajić, Katarina Perica Kirin, Mladen Čutura.